Ingenico IWL250

För dig som arbetar i branscher med behov av mobila terminaler är Ingenico IWL250 det rätta valet. Med möjlighet till GPRS-, Bluetooth- eller 3G-uppkoppling så är denna terminal både smidig och lätt att använda för dig som är i behov av att genomföra betalningar helt trådlöst men med samma höga säkerhet. Dessutom har den ett utbytbart batteri med extra hög kapacitet.

Ingenico IWL280

Ingenico IWL280 är en komplett och framtidssäkrad terminal. Terminalen är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC) och kan användas såväl helt mobil som kopplad till en eller flera enklare eller mer avancerade kassasystem. Flexibel mjukvara gör den möjlig att anpassa för både nutida och framtida utmaningar, termoskrivare för optimala utskrifter, multitasking för att kunna hantera mervärdestjänster och 3G-uppkoppling är bara några av alla funktioner.

Ingenico ICT250

Den mest kompletta terminalen. Den kan användas både som kassakopplad eller helt fristående. Dessutom är den utrustad med skrivare och extra stabil nätverksuppkoppling för säkra och snabbare transaktioner. Ingenico ICT250 är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC).

Ingenico IPP350

Den kassakopplade terminalen för dig som vill kunna ta betalt snabbt, enkelt och säkert! Precis som Ingenicos andra terminaler från Ingenico är den försedd med färgskärm för optimal grafik samt kompakt och ergonomisk design. Ingenico IPP350 är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC).

Ingenico iCMP

iCMP representerar den minsta och mest lätta chip & PIN mobil betalnings produkt på marknaden idag. iCMP har bluetooth-anslutning till praktiskt taget alla iOS, Android eller Windows-baserade mobila enheter, iCMP möjliggör säker acceptans av alla former av elektronisk och mobila betalningar, inklusive EMV chip & PIN, magnetremsa och NFC. Oavsett om den används i kombination med standard betalnings hanterings infrastruktur, eller i kombination med ROAMs, mCommerce Platform, iCMP möjliggör ett brett utbud av möjligheter för handlare att ta sin verksamhet mobilt.

Yomani

Som efterträdare till Xenta-terminalen släpps nu Yomani. Med AdmiPro kan man hantera upp till 5 st Yomani från en och samma kassa. Yomani är förberedd för NFC, har intern kryptering, belysta knappar och en tjusig färgdisplay. Priset är konkurrenskraftigt med full utbytesservice.