Att ta betalt med kort är nödvändigt och kostnadseffektivt idag. Vi hjälper dig att spara pengar på ditt kortinlösenavtal genom våra samarbetspartners. Jämfört med de vanliga bankavgifterna brukar vi kunna hjälpa till att sänka kostnaden med ungefär 30 %.

PCI DSS / Payment Card Industry Data Security Standard
Naturligtvis är hela betalningsledet PCI-certifierat och följer Visa och MasterCards regelverk. För att bli fullt PCI-certifierad krävs ett stort och noggrannt arbete som syftar till att säkerställa datasäkerheten hos de partner som deltar i lagringen, behandlingen och överföringen av kortdata. Certifieringen är framtagen av kortföretagen och hanteras av deras gemensamma grupp PCI Security Standard Council. Det här görs för att skydda dig som kortinnehavare, kund, partner och leverantör. Certifikatet utfärdas varje år och måste ständigt förnyas och uppdateras för att vara giltigt.

Säkerhet
Hos oss kommer alltid säkerheten främst. Därför jobbar vi bara med partners som är fullt certifierade och som uppfyller de mycket hårda säkerhetskrav som de internationella kortutgivarna ställer på alla som hanterar kort.

Vår kortinlösande partner har mer än 20 års erfarenhet av att vara ledande inom kortbetalningar. Med ett globalt kontorsnätverk kan de erbjuda såväl kvartersbutiken som de globala företagen en fullständig lösning och dygnet runt support. Konsekvent rankas de topp 5 i världen bland globala betalningsleverantörer. I bakgrunden finns det en stor och stabil ägare i form av US Bank.

Med mer än 1,3 miljoner kunder finns erfarenheten och tyngden för att säkra dina betalflöden på ett effektivt sätt. Samtidigt sänker man i form av sin storlek kostnaden för butiken eller restaurangen att ta emot kortbetalningar.

Vill du också spara pengar samtidigt som du får stöd av en av de allra största?

Ta mig till intresseanmälan!