AnyShop e2

Pålitlig, snygg, ekonomisk och smart utformad POS system! Den elegenta utformande AnyShop e2 är användarvänlig så att praktiskt taget vem som helst kan installera eller ersätta valfri kringutrustning. Touch-skärmen är av industrikvalitet för att minska risken för grova repor. Kunddisplay och magnetkortläsare finns inbyggt. Gör ett gott intryck på dina kunder med AnyShop e2!

AnyShop II

Gör ett gott intryck på era kunder. AnyShop II kombinerar design och funktion på ett föredömligt sätt. Kablar göms snyggt undan på undersidan av kassan och den blanka finishen på ytan ger ett luxuöst intryck och finns i svart eller pärlemovit. Touchskärmen är av industrikvalitet för att minska risken för repor. Kunddisplay och magnetkortsläsare finns inbyggt.

Imprex

Imprex erbjuder expertis inom detaljhandel, restaurang och övriga branscher. Det är ett avancerat, allt-i-ett koncept med ett fördelaktigt pris. Imprex är utformad för en mångsidig, kompakt, flexibel och pålitlig touch POS system. Det gjutna aluminiumchassit gör Imprex till en robust maskin. Levereras med en snabb integrerad 80 mm kvittoskrivare, kortläsare och kunddisplay. Kassan tar liten plats och har minimalt med kablar. Med inbyggd kvittoskrivare är det bara strömförsörjning, mus och tangentbord som kopplas in.

AnyShop

AnyShop erbjuder expertis inom detaljhandel, restaurang och övriga branscher. Den löstagbara foten medför att kassan kan hängas upp på en vägg. Kassan är utformad för en mångsidig, kompakt, flexibel och pålitlig touch POS-system. Den stora stativet medför att kassan står stabilt och tar upp en liten bänkyta. Levereras med kortläsare och kunddisplay.

mini Ó II

Den innovativa designen och helt nya 10,1" skärmen på Mini Ó II ger omfattande prestanda för branscher inom service, restaurang och detaljhandel. Stor vikt ligger på användargränssnittet, så att du snabbt och enkelt ska hantera din verksamhet på ett effektivt sätt. Mini Ó II ger dig vad du förväntar dig av din POS-system.